Köpa Valp


Valparna vi föder upp, oavsett om det är i Carolas eller Lindas hushåll så berikas dom med miljö och socialisering tidigt. De kommer vara vana vid barn och katter samt att de kommer att få växa upp med en flock vuxna hundar, där de tidigt lär sig att läsa signaler av vuxna hundar samt att de lär sig själva att ge rätt signaler till andra hundar. En trygg och stabil flock som vägleder och är förebilder för valparna.

Valparna blir vana vid liv och rörelse och ljud av olika slag då de från tre veckors ålder är nära det vanliga familjelivet så som i kök och runt omkring oss. Vi försöker att ha valparna ute så mycket som möjligt, det finns så mycket att se i världen utanför valphagen.

Valparna blir socialiserade i tidig ålder och vi gör allt för att alla hundar som föds hemma hos oss får de bästa förutsättningarna för en bra start i sina nya liv. Vi försöker alltid hitta den rätta ”individen” för just dig och ditt ändamål. Berätta vad du söker så hjälper vi dig. Vi erbjuder alltid alla våra valpköpare livslång support och hjälper gärna till inför utställning och på utställning om intresset för utställning finns, men självklart också i andra vardagligheter i det mån det går. Var så informativ du kan när du fyller i din intresseanmälan.

Vi har inget kösystem vid valpköp hos oss, det viktigaste för oss är att valparna får trygga, kärleksfulla och livslånga hem. När valparna är ungefär 6 veckor brukar vi preliminärt meddela valpköparen vilken valp det blir och slutgiltigt blir efter besiktning. Där får valpköparen gärna komma med förslag och önskelista, vi jobbar för att matcha ihop rätt valp med rätt familj.

När du köper din valp av oss så är din valp:
– Registrerad i Svenska Kennelklubben
– Chipmärkt
– Vaccinerad
– Veterinärbesiktad
– Försäkrad för dolda fel i 3 år hos Folksam
– Vi bjuder dig på ett års medlemskap i rasklubben

Med valpen medföljer ett startkit med allt du behöver för dig och valpen den första tiden hemma, maten som valpen är van att äta samt en snuttefilt som luktar mamma och syskon.

Vi ansvarar för att de avelsdjur vi använder i våra kombinationer följer SKK’s avelsrekommendationer samt att sträva efter en så låg inavelprocent som möjligt.

Ni är välkomna att skicka en intresseanmälan och ring eller maila oss för mer information om oss och raserna, ni är även varmt välkomna hem till oss och träffa PON eller WCC i hemmiljö även om det inte finns en kull just vid det tillfället, men ni är välkomna att bekanta er med oss och raserna samt ställa frågor.

Välkomna!


 

© 2024 Lovlipon . Drivs med WordPress. Tema av Viva Themes.