Referenser

Lovlipon Non Stop ”Puzzel”

En NPF – familj vi är & hade längtan efter en hund som skulle passa in i vår sfär. Vi funderade länge, det var inte helt lätt – vi behövde ju ett paket som var näst intill ”komplett”. Inte ”bara” en passande ras & individ, utan även en uppfödare som ville ge av sin tid. En underbar kille blev vår & nya vänner vi hela tiden genom kenneln får.

Valet av ras & uppfödare, blev för vår familj helt rätt – på väldigt många sätt…

 

 

Fam. Aldén/Millberg, Lindome
Lovlipon Non Stop

Lovlipon Champis ”Champis”

I mitt ganska så långa liv har det funnits totalt tio hundar och tjugofyra valpar – så nu, trodde jag, skulle det vara nog! Som sagt; trodde jag! Då ringde min dotter, som nog tyckt att jag inte var mig riktigt lik utan hund! Mamma, sa hon, vet du att det finns en PON-uppfödare strax utanför Norrtälje och där finns det valpar? Jag svarade naturligtvis blankt nej, ingen mer hund! Men åka dit och titta går ju i alla fall, hävdade dottern! Så jag packade man, dotter med sambo och åkte på titt! Ni kanske fattar resten? Där låg hon och kravlade och bara väntade på mej! Ännu inte leveransklar – så väntan på att få hem henne var evig! Inte en minut sedan den dagen, ångrar jag mitt beslut! Lilla Champis är en underbar varelse; vänlig, olydig (ibland) mjuk, lekfull, sover lagom, äter allt och släpar med Matte på långa skogspromenader! Att hon dessutom plockar hem lite rosetter från utställningar gör ju inget. Det blir en grannt pyntad julgran i år!

A very Lovely PON from Lovlipon som gjort mej tio år yngre! Och mycket lycklig!

Karin Liljeberg, Skebobruk
Lovlipon Champis

Lovlipon Dolly Parton ”Dolly”

Flera år av tjat från barnen om hund fick mig att börja prata med Carola (som är min kollega) om en hund. En dag fick jag frågan om att bli fodervärd till en liten tjej… 4e december 2016 skuttade Dolly in i vårt liv. Jag har inte ångrat mitt beslut en sekund. Denna fina, mysiga, goa hund är med mig hela dagarna på jobbet i budbilen. Jag har haft hundar förut men den här är något alldeles extra. PON är en ny ras för mig men hon visar varje dag att rasen (eller mest hon) är perfekt för oss. Tom familjens 3 katter accepterar och busar med henne.

Hon är älskad och fantastisk!

Maria Scheuer, Stockholm
Lovlipon Dolly Parton

© 2024 Lovlipon . Drivs med WordPress. Tema av Viva Themes.